Kattenbelletje

Chagrijnig

Chagrijnig
Siep is een beetje grumpy. Jack Russell Max logeert alweer zo’n 2 weken bij ons en er is een soort koude oorlog gaande in huis. Siep accepteert Max nog steeds niet en zo langzamerhand verliest Max ook een beetje z’n geduld met Siepie. Siep slaat zodra Max binnen pootbereik is en Max voert schijn-aanvallen uit. Heel vervelend allemaal. Maar soms krijg ik toch een beetje het gevoel dat er ook wat show bij is. Het lijkt zo nu en dan toch wel erg veel op spelen.

Stalker

Stalker
Siepie en Max, onze logeerhond, zijn nog steeds geen dikke vrienden. Als Max bij ons is, wordt hij de hele tijd door Siep gestalkt. Maar het is ook wel eens gezellig. Zie hierboven!

Wat een raar beest

Wat een raar beest
Vandaag kwam Max voor de gezelligheid weer een paar uurtjes bij ons. Max is onze oude Thai en Boris gewend en er waren nooit problemen.
Maar Siep is andere koek. Hij vindt Max maar een raar beest en hij wil hem het liefst zo snel mogelijk het huis uit hebben. Siep loopt dus de hele tijd achter Max aan, besluipt hem, gaat hem strak aan zitten kijken of probeert hem te slaan. En Max probeert een confrontatie uit de weg te gaan. Hij voelt zich erg ongemakkelijk, maar lief als hij is, doet hij de kleine Siep helemaal niets. En het was zo makkelijk geweest, een hap en het probleem was opgelost.....

Logeetje

logeetje
Vandaag hebben we een logeetje gekregen. Max zal hier weer een weekje wonen omdat zijn baasjes met de Kerst in een huisje zitten. Max is een Jack Russell. Een lief klein druktemakertje. Dat worden weer urenlange boswandelingen. Fantastisch! Happy

Boris en Thai hebben er geen problemen mee dat Max er is. Ze negeren hem gewoon. En Max doet ook net of ze niet bestaan. Maar stiekem vinden ze elkaar wel interessant.