Kattenbelletje

Smachten

Smachten
Na zijn avondeten mag Siepie niet meer naar buiten. Het kattenluikje gaat op slot en hij mag pas weer in de ochtend de tuin in. De buurkaters mogen meestal wat langer opblijven en hangen dan vaak een beetje in onze tuin rond in de hoop dat Siepie toch nog even naar buiten mag. En Siep maar smachten voor het raam.... tot morgen!

Speeltuin


Vandaag hadden we een feestje in de tuin. Buurkaters Toeter en Moos waren bij Siepie op bezoek en er werd gespeeld dat het een lieve lust was. Ze zijn echt een bende van drie aan het worden. Ze zoeken elkaar steeds op en gaan steeds vaker samen op pad.
In de karakteromschrijving van een thai siamees staat dat ze sociaal zijn. Nou, dat klopt helemaal.

Spelen

Spelen
Gisteren is Siep’s halfbroertje Toeter voor het eerst in onze tuin geweest. En dat was feest. De broertjes hebben zeker wel een uur met elkaar gespeeld. Het was zo grappig om te zien. Maar toen Boris ook naar buiten ging was het over. Toeter vond hem eng en gromde vervaarlijk. Maar er gebeurde verder niets. Boris vond het prima dat Toetie in de tuin was. Hij was zelfs erg geïnteresseerd. Afwachten hoe zich deze relaties verder gaan ontwikkelen.

Even voorstellen: .....Toeter!

Even voorstellen .....Toeter!
Sinds december 2010 woont twee huizen verderop ook een Thai-siamees. Het is Siepie’s halfbroertje Toeter, een jong van Siep’s ‘tante’ en vader. En het grappige is, dat het net lijkt of Siepie en Toeter weten dat ze familie zijn. Ze zijn namelijk onafscheidelijk. Aanvankelijk was Siep niet weg te slaan uit de tuin van de buren, nu komt Toeter met Siepie mee. Ze zitten dan gezellig samen op ons schuurtje, maar Toetie durft nog niet bij ons in de tuin te komen.